Dit hebben onze klanten ervaren...

Coen Windhorst
8

Uitstekende opvolging van zaken. Snel en kundig

Wim den Dulk
9

Wij hebben een prima service van onze Makelaar gekregen, hou dit zo vol

Mevr. N. van Rijn
9

Contact met de makelaar was perfect, geen problemen en een zeer goede persoonlijke aandacht. Ik ben zeer tevreden

Wim den Dulk
9

Wij hebben bij aankopen van een woning al met div. makelaars te maken gehad. De klik ( die er moet zijn ) samen met de kundigheid van de makelaar die wij nu hebben geeft een groot stuk vertrouwen en zekerheid. Ik zal de makelaar ook zeker bij vrienden / collega's aanbevelen.

Nelske Molenaar
10

Ik ben over alles zeer positief. Geen enkele manier van kritiek bedenken

Dhr. W.P. van Kempen
8

Contacten verliepen prima: zakelijk betrokken. Gevraagde snelheid werd gegeven. Voldoende informatie en soms hulp bij onderdelen.

Mevr. S. Burger
10

Zeer deskundige maar vooral menselijke makelaar! Van begin tot eind een top service van beide makelaars, Werkelijk zeer tevreden!! Ook Absoluut een aanrader als je een makelaar zoekt met veel geduld:)

Jan Cermak
8

prima en nu verder afwachten ;)

Samantha Burger
10

Tot nu toe een super goed gevoel over alles, de service en de snelle en efficiënte manier van werken. Hopende op een goede verkoop.

Alexander Rietveld
9

Ben zeer tevreden tot nu toe hoe het allemaal verloopt.

Anoniem
9

Het contact verliep erg goed en soepel. Wat betreft de waarde bepaling van het huis ben ik zeer tevreden. Een makelaar die geen aspirant kopers tegen elkaar uitspeeld om de verkoopprijs op te schroeven. Dus wat ons betreft een aanrader als makelaar.

Dhr. T.C.J. Zwaneveld
9

Uitermate prettig contact met voldoende regelmaat en ruime kennis van zaken. Realistische verwachtingen voor de verkoop van onze woning gecommuniceerd. Samengevat: uitstekende makelaar en prima verlopen verkooptraject.

Anoniem
9

De makelaar had waardevolle adviezen voorafgaand aan de verkoop van mijn woning. Ook kende hij de markt goed en gaf mij vooraf alle beschikbare informatie. Zijn advies vraagprijs vond ik de juiste prijs. Ook was hij reëel over de dynamiek op de markt. De communicatie tijdens de verkoop liep uitstekend.

Hans van Vliet
9

Ad Lugthart van Drieman Makelaars heeft ons prima door het toch wel complexe traject van het in de verkoop brengen van ons huis, professioneel geassisteerd. Hierdoor hebben wij het vertrouwen, dat wij de beste partij hiervoor hebben gekozen.

Joke van Wijngaarden-Verhoeff
9

We hebben er vertrouwen in dat we ons huis zullen verkopen via deze makelaar voor een zo goed mogelijke prijs.

Mevr. W. van der Vlist
9

De makelaar heeft mij alle vrijheid gegeven om verschillende onderdelen van het verkooptraject zelf te doen, zoals de bezichtigingen. Hij heeft mij hierin steeds een goede informatie en advies gegeven en geholpen waar nodig. Hierdoor heb ik het huis voor een goed prijs en minder kosten kunnen verkopen, waarvoor ik hem erg dankbaar ben.

Anoniem
8

Het eerste contact was ongedwongen, voelde prettig aan. Afspraken werden duidelijk van te voren bekend gemaakt. Bij vragen werd er snel en oplossingsgericht meegedacht.

Anoniem
8

Super service en fijne mensen Ook meedenken voor de volgende woning En zeker nette afhandeling Alhoewel... dat moeten we nog zien hihi De volgende keer zou ik Drieman weer nemen

Dhr. Kees
10

Contact met de makelaar is heel goed verlopen. Hij weet waar hij over praat en is zeer deskundig. Kan heel goed inschatten wat je woning kan opbrengen ( goede waardebepaling) Wij zullen hem zeker aan vrienden en bekende aanbevelen

Menno Schaap
8

Prima, no-nonsense, gewoon duidelijk.

Dhr. M. Roos
10

Mijn huis was binnen een week verkocht. Alles vlekkeloos verholpen. Absoluut geen klachten over Drieman te Bodegraven. Kan aanbevelen! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Mevr. A.J. de Vos-Schoonderwoerd
10

Heel fijne en deskundige makelaar! Prettig in de omgang en zakelijk wanneer het moet. Heel tevreden!

van Zwieten-Verwaal
9

Prettig contact met de makelaar.

Aart de Bruin
10

Heb al enige jaren contact met de makelaar en vind het contact prima. Goede service, denk mee in het proces heeft mijn zaken altijd op uitstekende wijze behandeld.

van Jaarsveld-Hooijeboer
9

Duidelijke uitleg en eerlijke mening

Peter Kruger
8

Dhr Ad Lugthart en personeel komen professioneel over met hun rustige wijze van advies geven. Zij onderbouwen hun stellingen met behaalde en recente cijfers en informatie. Uitleg t.a.v. toekomstige strategie getuig van ervaring en kennis van hun klanten. Tot op heden positief over hen.

Jim Groen
8

Deze beoordeling kan beter achteraf, na verkoop van de woning, worden gevraagd.

Kees Hofland
10

Vanaf het eerste moment een betrouwbaar gevoel. Weet waar hij over praat. Komt zijn afspraken na. Dus een top makelaar

Anoniem
9

De verkoop van ons huis verliep bijzonder plezierig. We zijn zeer tevreden over het algeheel verloop.

Dhr. J.J. Veraar
9

Wij hadden met de aankoop van ons nieuwe huis al kennis gemaakt met Drieman. Dat was erg plezierig verlopen. Vandaar dat wij bij de verkoop van ons huis ook gekozen hebben voor de zelfde makelaar. Prettige samenwerking, heldere uitleg en prima begeleiding. Afspraken nagekomen. Niets op aan te merken.

Anoniem
9

Rustige makelaar. Geen bla, bla. Kent zijn dorp. Heeft een goede prijsstelling. Geeft duidelijke uitleg hele proces.

Dhr. N. Rekers
9

Makelaar Lughart en de andere medewerkers van dit makelaarskantoor hebben mij uitstekend geholpen met de verkoop van mijn huis. De makelaar heeft mij uitstekende adviezen gegeven hoe ik het huis verkoopklaar kon maken en waar ik verder aan moest denken gedurende het hele verkoopproces. De makelaar en zijn mensen hebben het huis op een goede, eerlijke manier onder de aandacht gebracht van woningzoekenden. Daardoor hebben diverse potentiële kopers mijn huis bekeken. Al snel diende zich een enthousiaste koper aan. Toen deze mevrouw helaas de financiering niet rond kreeg, heeft de makelaar mij goed bijgestaan en snel de draad weer opgepakt. Makelaar Lugthart heeft mij van het begin tot het eind goede ondersteuning en adviezen gegeven en zich uitstekend ingezet voor de verkoop van mijn huis. Deze makelaar heeft goede kennis van de woningmarkt in en om Bodegraven, hij is betrouwbaar en professioneel. Ik kan Makelaar Bodegraven Lugthart aan iedereen die een huis wil kopen of verkopen van harte aanbevelen.

Theo Zwaneveld
8

Een prima benadering en klantgerichte service.

Anita Zwaneveld-Bekker
9

Het verliep soepel en alles was duidelijk uit gelegd wat er ging gebeuren.

Dhr. A. Uithol
10

het contact verliep prima wij werden goed op de hoogte gehouden dus wij zijn dik tevreden mohammed en ad zijn twee zeer prettige mensen verstand van zaken dus gewoon dubbel top.

Anoniem
8

Wij zijn super tevreden met hoe de makelaar ons geholpen heeft bij het verkopen van ons appartement.

Koolstra
10

Het is uiteraard niet alleen de makelaar waar we een klik mee hebben ..maar de professionaliteit is natuurlijk ook goed.

Jan Kempe
8

TO THE POINT

Judith Oosterom
9

Vriendelijk en met veel kennis. Denken goed met je mee.

Gijs Boef
8

Rustig gesprek en goed advies.

Jeroen van den Hadelkamp
8

nvt

Dick de Bree
8

Wederzijds vertrouwen

Corine Boer
10

Het contact is heel open en ongedwongen. Je voelt je meteen op je gemak, de afspraken zijn heel duidelijk.

Hans Coene
8

M.i. een no-nonsens makelaar.

Sander Verkroost (overleden)
8

Goed contact

Marcel van der Steen
10

Alles heel snel geregeld. Nu nog hopen op een goede verkoop. :-)

Anoniem
8

Goede begeleiding, konden bellen wanneer we vragen hadden die naar tevredenheid werden beantwoord. Verkoopproces verliep naar wens.

Anoniem
7

Drieman Makelaars heeft een goede naamsbekendheid in het dorp. Destijds bij de aankoop stond deze ook bij Drieman te koop. Dus de keuze was snel gemaakt. Ze zijn erg snel met reageren, blijven altijd correct en beleefd in de communicatie en bij vragen kun je gerust even binnen lopen. Ik heb geen ervaringen met andere makelaars, maar over Drieman ben ik absoluut tevreden.

Marijke van den Bergh-Leeuwenburgh
8

De hele gang van verkoop is snel en secuur van start gegaan

Anoniem
8

Professionele, vriendelijke en kundige makelaar. Wij hebben een prettige ervaring met Dhr. Ad Lugthart en Dhr. Mohamed Karoum. Beide zijn zeer kundige en plezierige makelaars. Ze hebben ons niet alleen heel goed geholpen met de verkoop van onze woning, maar ook van goed advies voorzien bij het kopen van een nieuwe woning. Al met al zeer tevreden.

Terug
Recent bekeken