Vrijeveld veld 9 Weideveld Project is gerealiseerd.

2411, Bodegraven
van € 285.000,- tot € 675.000,- v.o.n.

Beschrijving

Vrijeveld

Op 15 mei 2018 is de verkoop gestart van het nieuwbouwplan Vrijeveld in Bodegraven.

Vrijeveld bestaat uit 73 duurzame nieuwbouwwoningen. Bijzonder aan dit deelplan is de keuze uit maar liefst negen verschillende woningtypes, variërend van eengezinswoningen tot royale vrijstaande woningen. Welke woning u ook kiest: in Vrijeveld bent u verzekerd van een comfortabele en duurzame woning die standaard al zeer praktisch is ingedeeld. Bovendien beschikken alle woningen over een aantal uitbreidings- en indelingsmogelijkheden die passen binnen het bouw-concept.

Bodegraven
De combinatie van een groene omgeving en een landelijke sfeer met de ligging midden in de randstad geven aan Bodegraven een bijzondere uitstraling. Het fort Wierickeschans, de molen, de kerken en kloostertuinen alsmede het kaasmuseum zijn slechts enkele van de in Bodegraven aanwezige bezienswaardigheden.

Omgeving en bereikbaarheid
De prachtige natuur ontdekt u al vanaf de rand van Vrijeveld met de Reeuwijkse Plassen en de Nieuwkoopse Plassen op 15 minuten fietsen. De diverse wandelroutes en fietstochten door de Wiericke en langs het riviertje de Meije met polderflora, weidevogels, watertochten en mooie historische boerderijen zijn een echte aanrader.

Aan de rand van dit pittoreske dorp, op de grens van de bebouwde kom en landelijk gebied, ontwikkelt zich een levendige wijk met een dorps karakter: Weideveld. Met een kenmerkende en stijlvolle uitstraling, door zijn autoluwe ontwerp een heerlijke plek om op te groeien en zo opgezet dat iedereen in of aan het groen woont. Het deelplan Vrijeveld is de meest recente aanwinst in deze fijne woonwijk.

Vrijeveld: op slechts 30km van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht én Den Haag. Regionaal gezien ligt deze woonwijk middenin de driehoek Woerden, Gouda en Alphen aan de Rijn. Via de nabijgelegen snelweg A-12 en de N-11 zijn deze steden allemaal binnen een half uur te bereiken. De bereikbaarheid is dan ook in een woord optimaal te noemen, zeker ook met de trein. Het station van Bodegraven is een belangrijke hub in het Groene Hart. Aan de oostzijde van Weideveld ziet u het uitgestrekte Limespark liggen. Wandel of fiets langs prachtige vergezichten in deze waterrijke omgeving. Bezoek de nabijgelegen dagstrandjes voor een verfrissende duik of de vele watersport-mogelijkheden.

Kok Mulleners is samen met zijn broer Ton in 1990 architectenbureau Mulleners+Mulleners gestart in Amsterdam. Inmiddels werken er zo’n 20 mensen aan uiteenlopende projecten. Daarbij draait het niet alleen om architectuur maar is vooral de omgeving van doorslaggevend belang.

DUURZAAMHEID – Gasloos én Zeer Energie Zuinig
Dit betekent dat de woningen in Vrijeveld niet voorzien worden van een gasaansluiting. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst, op termijn zal deze fossiel brandstof immers opraken en duur worden. Als bewoner in Vrijeveld draagt u een steentje bij aan een beter milieu én u betaalt minder voor uw energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug.

Het installatieconcept in Vrijeveld:
• We bouwen een gasloze woning, voorbereid op de toekomst.
• We maken een hoogwaardige buitenschil
• We voorzien de woning van vloerverwarming (begane grond en 1e verdieping) waardoor de gehele woning een gelijkmatige temperatuur heeft.
• We winnen het warmteverlies door de ventilatie terug.
• We gebruiken een zeer energiezuinige bodemwarmtepomp.
• We plaatsen zonnepanelen voor o.a. het voeden van de techniek
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 137-187 m²
Perceeloppervlakte 131-580 m²
Inhoud 497-825 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken